• Čas ďakovať aj prosiť

          • Dnes, 31. 1. 2023 sa naplnil čas 1. polroka. Ďakovať za to, čo sa podarilo a prosiť, aby sme zvládli aj ďalší polrok, sme dnes mohli na sv. liturgii v Katedrále sv. Jána Krstiteľa. Prv než sme si v škole prevzali výpisy našich výsledkov, sme sa mohli chvíľu venovať aktivitám venovaným sviatku Troch svätiteľov a Dňu učiteľov z predchádzajúceho dňa. Či už išlo o rozhlasové okienko alebo súťaž (víťazná trieda IV.A), pri ktorej sme sa nezaobišli bez našich každodenných pomocníkov - mobilov. Za organizáciu týchto aktivít ďakujeme PhDr. Ľ. Štefanovej a členom Školského parlamentu. Niekoľko záberov z dnešného dňa si nájdete v školskom fotoalbume.

          • Školský turnaj vo volejbale pozná svojich víťazov

          • Byť dobrý zdravotník a byť dobrý športovec sa vôbec nevylučuje. Naopak. Presvedčili nás o tom všetci, ktorí sa aktívne zúčastnili školského volejbalového turnaja. Bojovnosť, dravosť a fair play prejavili všetky družstvá. Ale rozhodli vyhraté sety a získané body. Najviac sa darilo družstvám týchto tried:

            1. miesto - trieda II.A

            2. miesto - trieda I.B

            3. miesto - trieda IV.A

            Víťazom tohoročného volejbalového turnaja blahoželáme. Všetkým nám prajeme, aby chuť športovať, hýbať sa a aktívne tráviť svoj voľný čas bola pre nás niečím prirodzeným. Pretože aj to je cesta ako byť šťastný, ako niekam patriť, ako získavať pekné zážitky a kamarátstva. Naša vďaka patrí vyučujúcim telesnej výchovy Mgr. Tančinovi a Mgr. Tartaľovi, ktorí tento volejbalový turnaj zorganizovali a nadchli jeho účastníkov pre tento pekný šport.

          • Reprezentácia školy v anglickom jazyku

          • Dňa 19. januára 2023 žiačka II.A triedy Marcela Šatná reprezentovala školu na okresnom kole Olympiády v anglickom jazyku v kategórii SOŠ.

            Za vzornú reprezentáciu školy jej ďakujeme.

          • Školské kolo v stolnom tenise

          • Školské kolo v stolnom tenise v kategórii dievčat a chlapcov pozná svojich víťazov. Sú nimi:

            V kategórii dievčat - 1. S. Karpáčová (III.A), 2. P. Slezáková (II.A), 3. N. Hudáčková (II.B); v kategórii chlapcov - 1. M. Petro (IV.A), 2. R. Slivka (IV.A), 3. S. Kašaj (IV.B). 

            Víťazom blahoželáme a všetkým zúčastneným ako aj vyučujúcim telesnej výchovy Mgr. Tančinovi a Mgr. Tartaľovi ďakujeme za zapojenie sa a zorganizovanie tejto školskej akcie. Odmenou pre všetkých je dobrý pocit, že pohybom a vzájomným zápolením urobili niečo pre svoje zdravie a zažili pekné športové a priateľské okamihy.